«Εφυγε» ο Βλάσης Σωκρατείδης

January 31, 2009 at 8:07 am Leave a comment

«Εφυγε» από τη ζωή ο πρόεδρος της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου Βλάσης Σωκρατείδης. Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν, μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, ο υφυπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

«Ο Βλάσης Σωκρατείδης, σ’ ολόκληρη τη ζωή του, αγωνίστηκε για αρχές και αξίες που αναδεικνύουν τη δημοσιογραφία σε λειτούργημα» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Αντώναρος. «Το ήθος του, το ανήσυχο πνεύμα του, οι εύστοχες παρεμβάσεις του, η προσφορά του στον Περιοδικό Τύπο τον ανέδειξαν σε ηγετική φυσιογνωμία του χώρου, που απολάμβανε το σεβασμό και την εκτίμηση των συναδέλφων του».

«Ο Βλάσης Σωκρατείδης ανήκε σε μια γενιά δημοσιογράφων που τάχθηκαν να υπηρετούν με ήθος και ευσυνειδησία το λειτούργημά τους» σημειώνει ο κ. Γκιουλέκας. «Ο εκλιπών διακρίθηκε για τους αγώνες του και ως μάχιμος δημοσιογράφος, αλλά και ως Πρόεδρος της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου» πρόσθεσε.

Δήλωση Γ. Παπακωνσταντίνου [ΠΑΣΟΚ]

«Ο Βλάσης Σωκρατείδης υπήρξε συνεπής δημοσιογράφος και μαχητικός εκπρόσωπος των λειτουργών του περιοδικού Τύπου. Οι συνάδελφοί του αναγνωρίζοντας την προσφορά του και την αδιάκοπη ενεργό παρουσία του στις εξελίξεις που διαμόρφωσαν την πορεία της Ένωσης των Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου, τον ανέδειξαν επί πολλά έτη πρόεδρό της. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλληπητήρια».

Entry filed under: Σωκρατείδης Βλάσης.

Πέθανε ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Τζον Μάρτιν Billy Powell dies at 56; Lynyrd Skynyrd keyboard player

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

January 2009
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Most Recent Posts


%d bloggers like this: